Tájékoztatjuk, hogy a hellokanjiza.rs honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Rendben

Tóthfalu

A településünkön és környékén kiépített falusi turizmus kínálata sokoldalú képet ad e multikulturális közösség egyedülálló értékeiről.

Az ide látogató vendégek a jellegzetes és egyedülálló bácskai magyar és a szerb-líkai hagyományokkal ismerkedhetnek meg.

 

Tájház

Ezen a tiszta és rendezett településen az egyik legjelentősebb látnivaló a templom és az egyház épülete valamint a régi időket felidéző tájház amelyben a látogatók a helyi népi élet, a földművelés és állattartás régi eszközeit, és a jellegzetes bácskai ház külső és belső berendezési tárgyait csodálhatják meg.

Tóthfaluban található kollégium - melyben a turistákat is szívesen elszállásolják - kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok, és egyéb találkozók megtartására. A tóthfalusi iskola épületében pedig nem csak az általános iskola, hanem sport gimnázium is működik, mely a zentai tehetséggondozó középiskola egyik tagozata.

Tóthfalu

Időpont egyeztetés+381644917281
    Nyitvatartás

    Időpont egyeztetés szerint
CímTóthfalu, Május 1. utca 6.
Események

Turisztikai térkép