Хеллокањиза.рс користи колачиће за пружање доброг корисничког искуства, за приказивање персонализованог садржаја, за приказивање огласа и за пружање других функција и услуга које не бисмо могли да пружимо без колачића.
прихватити

Туристички Инфо Центар

                 У туристичком информационом центру у Кањижи, Главна 3. туристи могу пронаћи различите сувенире, односно производе локалних произвођача, али такође могу сазнати све информације о туристичким потенцијалима општине Кањижа. Центар је настао као резултат сарадње локалне самоуправе, невладиних организација и предузетн ика.

Сувенири, рукотворине, козметички производи, добра вина, ракије, млевена црвена паприка, мед, козји сир, био производи, креме, парфеми - све то од локалних произвођача из општине Кањижа. Понуда Туристичког информационог центра у будућности се додатно проширује

У продавници сувенира и локалних производа углавном су производи који садрже заштитни знак Хелло Кањижа. 

 

У оквиру пројекта „Хелло Кањижа", недавно је покренута апликација за мобилне телефоне, која за циљ има јачање протока информација у вези туризма општине Кањижа. 

„На полицама су првенствено производи Студија „Графопак" из Кањиже, који су обележени заштитним знаком бренда „Хелло Кањижа” који је присутно свуда.

Канцеларија центра поред тога такође пружа и информације о туристичкој понуди општине.

Општина Кањижа је донела одлуку о томе да нам је потребна једна установа, канцеларија која на једном месту прикупља и презентује све информације, све могућности, где сви туристи који посете нашу општину могу добити актуелне информације, било да се ради о једној манифестацији или понуди ресторана или понуди хотела или угоститељског објекта, говоримо о једном веома широком спектру понуда. 

Туристички информациони центар тренутно ради са три сарадника.
Радним данима од 9 до 15 часова, викендом можете позвати на тел. +381648062136.

Инфо: +381648062136

www.hellokanjiza.rs     e: office@hellokanjiza.rs       ДОЖИВИ  И  СХВАТИЋЕШ !

Догађаји
  • Apr
  • 26
  • 2024

Туристичка карта